Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij

 
produkty  

Alaska pollock fillets with grilled vegetables

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Ingredients

  • Alaska pollock skinless fillets, 500g
  • 1 courgette
  • 1 red paprica
  • 1 onion
  • 1 tomato
  • fresh basil (for decoration)
  • lemon juice
  • salt
  • lemon pepper
  • olive oil

 

 MINTAJI BIT FRONT

A method of preparing

Alaska pollock fillets sprinkle with salt, lemon pepper, olive oil and put aside for several minutes. Cut in slices (or stripes) the courgette, paprika, onion and tomato. Grill them with earlier seasoned alaska pollock fillets. Place it all on a plate. Sprinkle the fish fillets with lemon juice and decorate with basil leaves.

BON APPETIT!


 

 

See the product

banner zdrowy jak ryba

 
FaLang translation system by Faboba

Propose Your recipe