Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij

 

Innowacyjna metoda pakowania świeżej ryby i owoców morza

W związku z uruchomieniem w roku 2012 nowej linii do konfekcji ryb i owoców morza, poszerzyliśmy portfolio Family Fish o produkty pakowane innowacyjną metodą SKIN PACK.

* Metoda SKIN PACK polega na ścisłym dopasowaniu folii do produktu bez dostępu powietrza (efekt „DRUGIEJ SKÓRY”), zapewniające utrzymanie jego świeżości,

* ryba świeża i owoce morza pakowane w sposób, który stosuje firma Nord Capital wyróżnia ją od produktów konkurencyjnych (pakowanych innymi metodami próżniowymi) przede wszystkim wydłużonym terminem przydatności produktu do spożycia, zapobiegając jednocześnie przed jego wysychaniem,

* do pakowania tą metodą jest dobierany specjalnie wyselekcjonowany surowiec (najbardziej wartościowe części ryby, owoce morza), dokładnie oczyszczony,

* opakowanie SKIN PACK umożliwia idealne wyeksponowanie i estetyczną prezentację produktu – klient ma możliwość dokładnego obejrzenia surowca,

* folia stosowana do SKIN PACK zapewnia szczelność opakowania oraz barierę ochronną – zabezpiecza przed działaniem czynników zewnętrznych.

 
FaLang translation system by Faboba