* RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Dorsz czarny* kostka z fileta bez skóry z połączonych kawałków ryby (50%), sos szpinakowy (50%): szpinak (35%), śmietanka (śmietanka z mleka, stabilizator: karagen), woda, mleko odtłuszczone w proszku, cebula, czosnek, skrobia jęczmienna, sól, mąka pszenna, mleko pełne w proszku, skrobia (tapioka), ekstrakt pieprzu (zawiera serwatkę z mleka), błonnik ziemniaczany, przyprawy, ekstrakty przypraw.
* Dorsz czarny (Pollachius virens), złowione w morzu (…).
Produkt zawiera rybę, mleko i produkty pochodne (włączając laktozę), gluten pszenny oraz gluten jęczmienny.
PIEKARNIK:
Rozgrzać piekarnik do temperatury 200 °C. Zamrożony produkt w tacce wyjętej z kartonika piec przez około 25-30 minut w trybie z termo obiegiem/ termo wentylatorem.
Czas przygotowania może być różny w zależności od posiadanego piekarnika.