* RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Makaron (43%) (woda, mąka pszenna), Krewetki białe (20%) (Litopenaeus vannamei) blanszowane, obrane bez ogonka, sól; Mieszanka warzywna: papryka czerwona, por, czosnek mielony, czosnek płatki, natka pietruszki, chilli płatek (1%), pieprz cytrynowy, sól; Sos: masło extra, oliwa z oliwek (28%) (rafinowany olej z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia), czosnek mrożony, woda, czosnek, sól, czosnek niedźwiedzi.
Produkt zawiera skorupiaki, mleko i produkty pochodne (włączając laktozę), gluten pszenny oraz gluten jęczmienny.
PRZYGOTOWANIE NA PATELNI:
Produkt wyjąć z kartonika i woreczka. Smażyć na rozgrzanej patelni przez ok. 5-7 minut, co jakiś czas mieszając.
Czas przygotowania może się różnić zależnie od temperatury smażenia i rodzaju patelni.