* RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Mieszanka warzywna (62%): (ziemniaki, brokuł, fasolka szparagowa), Łosoś pacyficzny (29%) (Oncorhynchus keta) kawałki fileta bez skóry; Sos: masło extra, oliwa z oliwek (28%) (rafinowany olej z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia), czosnek mrożony, czosnek, sól, czosnek niedźwiedzi; Przyprawy: czosnek niedźwiedzi, czosnek płatki, pieprz cytrynowy.
Produkt zawiera rybę, mleko i produkty pochodne (włączając laktozę), gluten pszenny oraz gluten jęczmienny.
Piekarnik:
Woreczek foliowy z zamkniętym w środku produktem nadaje się do podgrzewania w piekarniku. Rozgrzać piekarnik do temperatury 220°C. Woreczek z zamrożonym produktem wyjąć z kartonika, położyć na blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku. Piec przez około 25-30 minut.
Czas przygotowania może różnić się w zależności od posiadanego sprzętu AGD.