* RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Mieszanka warzywna w zmiennych proporcjach (52%) (ziemniaki podsmażone (ziemniaki, olej palmowy), marchew, fasolka szparagowa, brokuł), morszczuk argentyński (Merluccius hubbsi) filety bez skóry (39%), sos (masło extra, oliwa z oliwek (28%) (rafinowany olej z wytłoczyn z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia), czosnek mrożony, czosnek, sól, czosnek niedźwiedzi).
Produkt zawiera rybę, mleko i produkty pochodne (włączając laktozę) oraz gluten.
PRZYGOTOWANIE W PIEKARNIKU:
Woreczek z zamrożonym produktem wyjąc z kartonika i włożyć na blasze do pieczenia do rozgrzanego piekarnika. Woreczek foliowy nadaje się do pieczenia w piekarniku.
Piec w temperaturze 200°C przez ok. 30-35 minut. Czas przygotowania może różnić się w zależności od posiadanego sprzętu AGD. W trakcie pieczenia worek może pęknąć ze względu na nadmiar wydzielonej pary wodnej.