Paluszki rybne z fileta dorsza
Paluszki rybne z fileta dorsza, panierowane. Wstępnie smażone, głęboko mrożone.
Dorsz filety bez skóry 65 %,
panier 35 % (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki, skrobia pszenna, olej rzepakowy). Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), skorupiaki, mięczaki.
Wartości odżywcze w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 781 kJ | 186 kcal |
Tłuszcz | 8,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 15 g |
Sól | 0,42 g |
w lodówce 1 dzień,
w temperaturze poniżej -6 stopni°C 4 dni,
w temperaturze poniżej -12°C 3 tygodnie,
w temperaturze poniżej -18°C do daty "Najlepiej spożyć przed końcem".
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym: 10
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie: 10
Ilość warstw: 13
Ilość opakowań zbiorczych na palecie: 130
Waga: 300 g