* RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Mintaj filety bez skóry z połączonych kawałków ryby (60%) (Gadus chalcogrammus – złowione w morzu, rejon połowu FAO 61 Ocean Spokojny, narzędzie połowu: włoki), panier 40% (mąka pszenna, olej rzepakowy, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki).
Może zawierać mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Produkt zawiera rybę, gluten pszenny. Może zawierać mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
NA PATELNI:
Zamrożony produkt smażyć na rozgrzanym tłuszczu przez 6–8 minut, kilkukrotnie przewracając.
WE FRYTKOWNICY:
Zamrożony produkt smażyć w temperaturze 170°C przez 6–7 minut.
W PIEKARNIKU:
Rozgrzać piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożony produkt ułożyć na papierze do pieczenia i piec przez 12–15 minut.