ZAPIECZRYBĘ w sosie brokułowym
Kostki fileta białej ryby bez skóry w sosie z brokułów i słodkiej śmietanki. Doprawione solą i mielonym czosnkiem. Całość zwieńczona chrupiącą posypką dla smaku i tekstury.
Szybkie i naturalne danie gotowe na każdą okazję.
Kostki z filetów z ryby białej, bez skóry 50 %, sos brokułowy 43 % (brokuł, woda, śmietanka, bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól, drożdże), mleko odtłuszczone w proszku, skrobia ziemniaczana, mleko pełne w proszku, mąka pszenna, skrobia z tapioki, skrobia pszenna, błonnik ziemniaczany, ekstrakty przypraw, przyprawy, sól, stabilizator: karagen), posypka 7 %: brokuł, olej rzepakowy, mąka pszenna, woda, drożdże, sól.
Wartości odżywcze w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 463 kJ | 110 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 3,7 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,88 g |
W PIEKARNIKU: Rozgrzać piekarnik do 200 °C. Zamrożony produkt w tacce wyjętej z kartonika piec przez około 25-35 minut.
W KUCHENCE MIKROFALOWEJ: Zamrożony produkt w tacce wyjętej z kartonika przygotować przez około 13-15 min przy mocy 600 W.
W AIR FRYERZE: Zamrożony produkt w tacce wyjętej z kartonika przygotować przez około 30-35 minut w temperaturze 160 °C.
Ze względu na występujące różnice pomiędzy urządzeniami grzewczymi powyższą informację należy traktować jako wskazówkę do osiągnięcia temperatury 75 °C wewnątrz produktu.
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym: 16
Ilość opakowań zbiorczych na warstwie: 8
Ilość warstw: 8
Ilość opakowań zbiorczych na palecie: 64